Με το νομοσχέδιο για τον περιορισμό των διαδηλώσεων, η ακροδεξιά κυβέρνηση της ΝΔ, θέλει να δώσει ένα ακόμα μήνυμα σε όσους και όσες τολμούν να την αμφισβητήσουν και να αγωνιστούν απέναντι στις εκτρωματικές της πολιτικές.
Με τον, χουντικής έμπνευσης, νόμο μετατρέπει πλήρως την αστυνομία σε όργανο ελέγχου της δημοκρατικής έκφρασης και διεκδίκησης των πολιτών. Με τις ευλογίες των ακροδεξιών συνδικαλιστών της αστυνομίας, οι άνδρες και οι γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ. μετατρέπονται σε πραιτοριανοί του κ. Μητσοτάκη. Θα έχουν τη δυνατότητα μέχρι και να καταστέλλουν μια κινητοποίηση πριν καν ξεκινήσει.
Ο αντιδημοκρατικός κατήφορος που έχει πάρει η ΝΔ, μαζί με τις μαφιόζικες πρακτικές που μετέρχεται, είναι το τελευταίο καταφύγιο απέναντι στην επερχόμενη κοινωνική και οικονομική κρίση που βρίσκεται προ των πυλών. Η ΝΔ, πίστη στο νεοφιλελεύθερο δόγμα, αφήνει την καπιταλιστική βαρβαρότητα να παγιωθεί, χωρίς να προβαίνει σε καμιά στήριξη της κοινωνικής πλειοψηφίας.
Τα σχέδια τους θα μείνουν στα χαρτιά.
Ο νόμος δεν θα εφαρμοστεί.
Καλούμε στην προγραμματισμένη κινητοποίηση στην Πλατεία Κάνιγγος, το Σάββατο 4/7 στις 12.00 ενάντια στο χουντικής έμπνευσης νομοσχέδιο για τις κινητοποιήσεις.